Tuesday, September 23, 2008

Glimmat från mitt kök

Hejsan!
Jag har precis läst klar en bok om barn till psykiskt sjuka föräldrar och jag kan inte annat än att säga att den var väldigt intressant, "Att synliggöra de osynliga barnen" av Annemi Skerfving. Så för er som på något sätt kommer i kontakt med allt vad den problematiken kan innebära antingen på jobbet, i privatlivet eller överhuvud taget, så är det ett bra bok tips.
Men för att skildra mina tankar lite så tog jag mig en liten bloggtur. Himmel så mkt vackert ni har att visa! Jag tänkte jag skulle visa lite av mitt kök, dock bara små glimtar då jag inte har grejat klart det jag skulle vilja grejat där. Som vanlig med mig... hihi
Något som jag älskar med vårat kök är vedspisen, och just som jag skriver här så eldar jag i den. Det gör vi rätt ofta och det är så mysigt och en så skön värme!!
Jag behöver dock svärta om den men... vi låtsas som ni inte ser det :)
De här små husen har jag ju visat några gånger... Men jag tycker så mkt om dem speciellt på kvällen när de lyser så fint! Jag skulle så gärna vilja ha någon eller några sådana hus i zink och placera ute det skulle verkligen vara charmigt. Men jag har inte hittat några.

Lite större bild från köket, här syns verkligen allt som jag lovat mig själv att ta tag i, men den där att göra listan har blivit väldigt lång just nu och därför får den vänta till jag vant mig vid hösten och studierna blivit lite mindre. Behöver lite energi när jag drar igång, och dessutom behöver jag få med mig gubben på alla "galenheter" som jag kommit på att vi ska göra...hihih

6 comments:

 1. Vilket mysigt kök du har :)

  ReplyDelete
 2. Hej Petra,

  Tack för din fina kommentar på Allt i hemmets hemsida!
  Vilket vackert hem du har!!

  Mari Eriksson

  ReplyDelete
 3. Tack för rara kommentarer, det värmde!! Vilket jättemysigt kök ni har! Vill du så kan du vara med i ultottningen hos mig om lite köksprodukter från Rice.

  Ha en skön vecka!

  Kram!

  ReplyDelete
 4. Hej Petra din spis är underbar men det vet du ju att jag tycker.
  Bra ide det där med att våra män kan flytta ihop tror faktiskt att det skulle lösa många problem hihihi.
  Gillade dina strutar i din behållare, det blev så vackert.
  Har inte fått nåt i brevlådan ännu.
  Kram och vi syns på torsdag kl fyra./Ingela

  ReplyDelete
 5. Hej Petra!!
  titta in på din fina sida, VET du ja prata ju i dag på skolan om mitt kök o min vedspis, VI HAR EXAKT samma Huskvarna vedspis som ni hemma... ett arv efter min mormorsmor. Ska kolla vidare på sidan!
  Kram/Hanna

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra