Friday, September 27, 2013

Accessoarer

 Hejsan!
Allt väl? Här är det bara gör bra, jag var och köpte mig en ny bil idag så det känns riktigt härligt.
Jag behövde verkligen en mindre bil nu när jag pendlar, har ju ingen lust att bensinen ska sluka upp lönen, så därför köpte jag mig en liten pärla. Men nu ifrån denna stora accessoar ;) till mindre accessoarer. Det är ju ofta de som gör pricken över i:et, det där lilla extra med andra slitna ord. 
Hursom så älskar jag accessoarer och vill därför visa de som är senast införskaffade.  
 Den här vrålsnygga mobilväskan och den ljuvliga bodylotion har jag hitta på mitt nya "accessoar -shoppar - ställe" Planera Skafferi där finns också en av de regnkapporna som jag sååå gärna vill ha, Ösregn med på rean, men det är i den mossgröna färgen och det var inte den jag tänk mig. Men kanske det om min make vore rar kunde bli en regnkappa i strawberry Cream… ler
Hursom så håller jag väl tillgodo med lotion från Tokyo Milk och mobilfodra från Moshi :)
 Ni har väl inte missat alla coola saker från Tokyo Milk? Titta in dem på Planera Skafferi härligt att lyxa till det lite ibland, eller hur? 
På tal om lyx så ska jag nu alldeles strax till min rara väninna Catta och dricka champagne och äta jordgubbar bara för att vi är värda det! (Härligt! Du är helt säkert värd det du också så gör det samma veta jag). Trevlig Helg!
KRAM// Petra E

4 comments:

 1. Grattis till nya pärlan ! Skönt med ny bil som inte dra för mycket bensin.Kanon läcker väska .Önskar dej en skön kväll drick massor av bubbel mys och njut underbara du .Kram Rita

  ReplyDelete
 2. Härlig inspiration!
  Önskar dig en trevlig helg!
  Kika gärna in hos mig idag, säljer massor av fina saker!
  Kram Amelie

  ReplyDelete
 3. Hej Bästaste Petra
  du e nog värd....... bara det Bästa :)
  hoppas kvällen blir kul
  å missa nu inte.....

  SATURDAY SHOW OFF

  det är kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra