Sunday, September 22, 2013

Tack Helena Christerdotter

 Hejsan Hoppsan! 
Allt väl? Här är det bara underbart. Vi har precis tagit emot alla bilder som den fantastiska fotografen Helena Christerdotter tog dagen då vi  förnyade våra bröllopslöften. 
Det var jätte fina bilder och de kommer vi att ta fram och visa massor med gånger.
Helena kom redan på morgonen och var med till sent på kvällen så ni kan ana hur mycket roliga bilder som finns tagna. När vi tittar på bilderna så önskar vi att vi hade haft med Helena vid alla stora ögonblick i livet. 
 Vi kan inte med ord beskriva hur lyckliga vi är över att Helena var med denna dag.
Tänkte jag skulle dela med mig av vår ljuvliga dag så jag visar i detta inlägg lite svartvita bilder som Helena tog under dagen. 
 Stylisten som fixade mina nära och vänner smyckar min mammas hår med ett jätte vackert hårsmycke från www.happyhair.se
 Här som ni ser så blir vi stylade av make up artisten Tina Kojo och det var verkligen lyxigt att få den fina studen innan och att få bli i ordning gjord av ett proffs. 
 Jag måste säga att Helena var så proffsig på många olika sätt, dels det att man verkligen inte kände sig "fotad" hela tiden utan att bilderna verkligen är naturliga. När vi fick bilderna blev vi faktiskt chockade över att det var så många och vi kan inte alls komma ihåg att hon tog så mkt foton. Det tycker jag är ett stort plus eftersom jag inte gillar för arrangerade bilder. 
 Sen känns det så fantastiskt att ha bilder som är så vackra i färger, toner och skärpa/oskärpa.

 Här ser ni söta Julia Engman som sjöng så vackert på vår cermoni. Klicka på hennes namns så får ni ett smakprov på hennes skönsång.

 Sen var vi hela tjejgänget uppe i skogen och Helena fotade oss i olika konstellationer. 
Det var faktiskt jätte skoj och Helena har himla skoj humor fick oss alla att känna oss avslappnade.
 Eftersom jag verkligen känner att jag kan rekommendera Helena så vill jag gärna berätta mer om henne så jag har tittat runt lite på hennes hemsida för att kunna beskriva henne. Hittade då en beskrivning som hon själv gjort och som jag tyckte passade väl in på de tillfällen jag träffat henne. 
(Man träffar henne nämligen en gång innan dagen d för att prata igenom vad man tycker är viktigt med bilderna).
OM HELENA:
"Jag inspireras av vardagen och det goda i livet men överraskar gärna med en gnutta snygglyx."

Lite som att dricka champagne till rotmos. Jag skrattar åt det mesta och försöker alltid finna något positivt att fokusera på. Bakom kameran är jag spontant välplanerad, jag undviker uppradade kompositioner och halvdana leenden som kommer på befallning. Samspel, personlighet och riktig glädje tar jag däremot gärna fasta på och jag sätter stort fokus på att mina motiv ska ha roligt och känna sig avslappnade. Jag fotograferar från hjärtat och skrattar gärna med hela kroppen. Mitt mål är att mina kunder ska vilja träffa mig ofta, det och att få leverera fantastiska bilder som ni ska ha glädje av länge. Jag bor i Karlstad men reser gärna, både nationellt och internationellt, med min kamera. Jag har fotograferat professionellt sedan 2008.
 Min vackra frisyr har min käraste vän Catarina gjort och jag var mer än nöjd! Efter middagen så åkte vi tillsammans med Helena till en vacker plats och tog bilder på bara oss.
 Jätte skoj att ha och jag som annars brukar tycka att många bröllopskort är tråkiga...


 Ja, det var ett litet smakprov av allt det som jag sedan kommer att visa er som Helena fotat
 KRAM// Petra E

5 comments:

 1. Oj, vilka underbara bilder från er stora dag!
  Det strålar av kärlek på bilderna! :)

  ReplyDelete
 2. Fantastiskt fina bilder, vilket minne
  och ha och ta fram och titta på. Dom
  på dig vid ängen är magiska, klänningen
  är underbar.
  Kramar
  AnnaMaria

  ReplyDelete
 3. otroligt fina bilder.
  Ha en fin kväll.
  Kram
  Hanna

  ReplyDelete
 4. Vad härligt att ha så fina bilder av ett sådant tillfälle. bara att gratulera er till det och den stora dagen naturligtvis.
  Ha en fin vecka
  Kram Mtea

  ReplyDelete

Tack för din kommentar den värmer! Dock har jag för en tiden sedan bestämt mig att inte svara på kommentarer då jag måste prioritera min tid. Tack för att du förstår mitt val.
Är det dock något du undrar så självklart går det bra att maila mig på romantiskahem(@)gmail.com
Kram Petra